• دوره های آموزشی
    • آموزش سئو
      • دوره جامع کوچینگ سئو
      • کوچینگ سئو کاربردی
      • ورود به دنیای سئو
  • خدمات سئو
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
منو
  • دوره های آموزشی
    • آموزش سئو
      • دوره جامع کوچینگ سئو
      • کوچینگ سئو کاربردی
      • ورود به دنیای سئو
  • خدمات سئو
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

بازگشت به فروشگاه
0 تومان سبد خرید
ورود / عضویت

چک لیست سئو (SEO) : کیورد ریسرچ، سئو خارجی، سئو محلی

1401-06-31
ارسال شده توسط mohtava1
سئو و بهینه سازی
240 بازدید
قسمت سوم چک لیست سئو

آنچه در این مقاله بررسی خواهیم کرد، چک لیست سه بخش مهم کیورد ریسرچ، سئو خارجی و سئو محلی است. این سه قسمت، آخرین قطعات پازل سئو هستند و باید حتما آن‌ها را جدی بگیرید. بحث را با چک لیست کیورد ریسرچ آغاز می‌کنیم.

چک لیست کیورد ریسرچ

بررسی چک لیست کیورد ریسرچ

یکی از موارد مهم در چک لیست سئو، کیورد ریسرچ است. اگر نتوانید به درستی تحقیق کلمه کلیدی خود را انتخاب کنید، عملا تمام امتیازات سئو را در همان قدم اول از دست می‌دهید. بنابراین اصلا نمی‌توان در این مورد ریسک کرد و باید طبق چک لیست کیورد ریسرچ پیش ببرید.

رقابت حساسی در بحث انتخاب کلمات کلیدی وجود دارد، پس باید خیلی دقیق و حساب‌شده در این مورد قدم بردارید. تعداد زیادی از کسب و کارها روزانه به دلیل عدم انتخاب صحیح و کم کاری در انتخاب کلمه کلیدی مناسب، از دور رقابت رتبه‌بندی خارج می‌شوند. به همین دلیل هم لازم دانستیم این چک لیست را برای شما فراهم کنیم تا بتوانید آمادگی بیشتری برای کار بدست آورید.

1. شناخت کلمات کلیدی SEO

اولین قدم، همواره امتحان کردن و شروع به تحقیق در مورد کلمات کلیدی است. یعنی باید بدانید کلمات کلیدی سئو به چه معنا است و چطور می‌توانید کلمات کلیدی مناسب را برای سایت و بیزنس خود پیدا کنید.

این مرحله از واجبات سئو است و حتی اگر متخصص سئو هم باشید باید برای آن زمان کافی صرف کنید. سعی کنید اصول اولیه کیورد ریسرچ را به طور دقیق و کامل یادبگیرید.

2.  شناخت کلمات کلیدی دم بلند یا long tail

کلمات کلیدی طولانی، حدود 70 درصد از کل نتایج جستجو را تشکیل می‌دهند و این یعنی اگر ندانید که این کلمات چه کلماتی هستند و باید چطور آن‌ها را بسازید، شانس دریافت ترافیک ارگانیک را تا حد زیادی از دست می‌دهید. پس قبل از رفتن به مرحله بعدی، حتما روی استراتژی سئو خود مسلط شده و بعد کلمات کلیدی دم بلند را انتخاب کنید.

3. انجام کیورد ریسرچ

زمانی که اصول تحقیق کلمات کلیدی را بلد باشید و به طور کامل ایده ذهنی خود را بررسی کرده باشید، باید شروع به دست و پنجه نرم کردن با آن کنید. یعنی باید مراحل کار را به خوبی پیش ببرید و آزمون و خطا کنید. از اقدام کردن نترسید و خیلی حرفه‌ای کار کیورد ریسرچ را انجام دهید. شاید این یکی از مهمترین کارهای چک لیست سئو باشد.

“هدف شما این است که فهرستی از کلمات کلیدی برای بهینه‌سازی صفحات موجود خود تهیه کنید و با کمک آن‌ها مخاطب و نیاز او را نشانه بگیرید. این ترکیب برنده سئو سایت شما در طولانی مدت است.“

4. استفاده از نتایج کیورد ریسرچ در سئو محتوا

برای اینکه بتوانید از کلمات کلیدی بدست آمده استفاده کنید، باید بدانید چطور نتایج کیورد ریسرچ را برای بهینه‌سازی محتوای خود به کار بگیرید. برای این کار کافی است که قوانین ساده‌ای که در زیر آورده شده است را دنبال کنید:

  • از کلمه کلیدی مورد نظر خود در عنوان صفحه استفاده کنید.
  • از کلمه کلیدی مورد نظر خود در URL صفحه استفاده کنید.
  • از کلمه کلیدی هدف خود در تگ H1 استفاده کنید.
  • از کلمات کلیدی طولانی در سرفصل‌های H2 و H3 استفاده کنید.
  • از کلمات کلیدی مرتبط در متن ALT تصاویر استفاده کنید.
  • از کلمات کلیدی LSI در محتوای خود استفاده کنید.
  • از مترادف کلمات کلیدی در محتوای خود استفاده کنید.

چک لیست سئو خارجی

یکی از بخش‌های مهم محتواهای سریالی چک لیست سئو، چک لیست سئو خارجی است. بدون انجام نکات سئو خارجی، فرآیند سئو کامل نمی‌شود.

سئو تکنیکال و سئو داخلی، به شما کمک می‌کنند تا یک سایت سئو پسند ایجاد کنید که کاربران از آن لذت ببرند. اما برای اینکه رتبه بالاتری در گوگل دریافت کنید، باید راه‌های دیگری را هم امتحان کنید.

درست از این قسمت ماجرا، پای سئو خارجی به میان می‌آید. سئو خارجی درباره تکنیک‌های ارتقای سایت و نحوه‌ی متقاعد کردن الگوریتم‌های موتورهای جستجو است که نتیجه آن‌ها این است که سایت شما نسبت به سایر وب‌سایت‌ها  در رتبه بالاتری از نتایج جستجو قرار می‌گیرد. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از خدمات سئو و یا آموزش سئو امین محتوا به صفحهات مربوط مراجعه کنید.

چک لیست سئو خارجی

رتبه بالاتر منجر به کسب ترافیک ارگانیک بیشتر می‌شود. همه‌ی صاحبان وب‌سایت هم مشتاق دریافت ترافیک ارگانیک بیشتر و بیشتر هستند. سئو خارجی اختیاری نیست. ضرورت استراتژی شما است.

هدف کلی شما از سئو خارجی، دریافت لینک‌های ورودی باکیفیت بالا از سایر سایت‌های مرتبط در اینترنت است. لینک‌ها به عنوان رای اعتماد عمل می‌کنند و توسط الگوریتم‌های موتورهای جستجو مورد بررسی قرار می‌گیرند.

این مسئله صرفا بازی اعداد نیست، یعنی صرفا داشتن تعداد لینک‌های بیشتر باعث نمی‌شود شما نسبت به رقبای خود امتیاز بیشتری کسب کنید. کیفیت لینک‌های دریافتی شما مهم و موثر است.

بارها در قالب مقالات مختلف در مورد اشتباهات سئو خارجی صحبت کرده‌ایم. به عنوان مثال خرید لینک، شرکت در تبادل لینک یا سایر اقداماتی که دستورالعمل‌های وب‌مستر گوگل را نقض می‌کند، بدترین اشتباهات سئو خارجی خواهند بود. ممکن است با مرتکب شدن این اشتباهات، پنالتی دستی یا الگوریتمی از گوگل روی سایت شما اعمال شود و ترافیک خود را از دست بدهید.

مقالات مرتبط: مزرعه لینک، پنالتی گوگل

در این بخش چک لیست سئو خارجی را بررسی می‌کنیم:

1. در مورد لینک بیلدینگ و اهمیت آن بیاموزید.

برای داشتن سئو خارجی موفق، اول باید بدانید که لینک‌سازی چیست و چرا برای ما اهمیت دارد. ساده‌ترین و خلاصه‌ترین پاسخ به این سوال:

لینک‌ها مهم هستند چون بخشی از الگوریتم‌های رتبه‌بندی موتورهای جستجو هستند. پس قطعا روی موقعیت رتبه‌بندی شما هم تاثیرگذارند. سایت‌هایی که لینک ورودی باکیفیت و خوبی دریافت می‌کنند نسبت به سایت‌هایی که لینک ندارند یا لینک بی‌کیفیت دارند، رتبه بالاتری در SERP کسب می‌کنند.

2. مفاهیم اولیه لینک‌سازی یادبگیرید.

علاوه بر درک اهمیت لینک‌سازی برای رتبه‌بندی، باید مفاهیم اولیه لینک‌سازی را هم بلد باشید. شما باید:

  • تفاوت بین لینک خوب و بد را بدانید.
  • تفاوت بین لینک‌های کلاه سفید و کلاه سیاه را درک کنید.
  • تفاوت بین لینک‌های معمولی و nofollow را بدانید.
  • تلاش کنید لینک‌های ارگانیک دریافت کنید.

3. از وب‌سایت‌های معتبر لینک دریافت کنید.

یکی از موارد مهم در چک لیست سئو خارجی این است که لینک‌های موثر بر رتبه‌بندی دریافت کنید. این یکی از پیچیده‌ترین فرآیندهای سئو است که اهمیت بسیار زیادی هم دارد. هر آنچه که در این بخش از چک لیست سئو عنوان می‌کنیم، فرآیندی است که باید برای دریافت لینک‌های معتبر طی کنید.

4. چک کنید که پروفایل شما لینک‌های نامناسب نداشته باشند.

شاید موقع ایجاد لینک، به جای لینک‌های مناسب، bad linkها را دریافت کنید و همه چیز بهم بریزد. بنابراین توصیه می‌شود پروفایل لینک خود را به طور منظم بررسی کنید و در صورت نیاز، اقدامات لازم را انجام دهید.

چک لیست سئو محلی

چک لیست سئو محلی

علاوه‌بر تکنیک‌هایی که تا به امروز عنوان کردیم، بخشی دیگر از چک لیست سئو وجو دارد که با نام سئو محلی شناخته می‌شود. سئو محلی فرآیند بهینه‌سازی سایت برای جستجوهایی است که مربوط به منطقه، شهر یا کشور هستند. با کمک این سئو جایگاه اول در بین نتایج رتبه‌بندی موتورهای جستجو را در منطقه کسب می‌کنید.

همه چیزهایی که در چک لیست سئو محلی وجود دارد، برای بهینه‌سازی نتایج محلی کاربردی خواهند بود. اما یادتان باشد که باید تمام مراحل را به طور کامل انجام دهید.

مقاله مرتبط: مشاور سئو

1.لوگوی خود را برای سئو محلی بهینه کنید

نمی‌توانیم بگوییم این مهمترین عامل سئوی محلی است، اما هر جزء کوچک این سیستم نتیجه خاص خود را رقم می‌زند. از متن ALT لوگوی خود برای ارائه جزئیات بیشتر در مورد مکان کسب و کار خود استفاده کنید.

2. اطلاعات NAP را در همه صفحات خود اضافه کنید.

هر سیگنالی که می‌توانید در ارتباط با محل کار خود به گوگل بدهید، چون برای سئو محلی مفید خواهند بود. حتما جزئیات آدرس کامل خود مثل نام خیابان، کدپستی، استان، کشور، شماره تلفن، شماره فکس، ایمیل را به صورت متنی در یک موقعیت برجسته و در تمامی صفحات بنویسید.

3.مطمئن شوید که اطلاعات NAP در تمام کانال‌ها سازگار باشد.

اینکه قالب یکسانی برای نمایش اطلاعات NAP در سراسر کانال‌های مختلف سایت داشته باشید بسیار مهم است.

4. یک نقشه گوگل را به صفحه اطلاعات تماس اضافه کنید.

یادتان باشد که در صفحه تماس با ما، حتما نقشه گوگل را تعبیه کرده باشید و محتوای متنی شما نام، آدرس و تلفن محل کار شما را به کاربران نشان دهد.

5.شرکت خود را در Google My Business ثبت کنید.

برای اینکه کسب و کار شما در نقشه گوگل و نتایج جستجو قابل مشاهده باشد، باید شرکت خود را در Google My Business ثبت کنید.

6. از Schema برای دادن اطلاعات بیشتر در مورد کسب و کار محلی خود به گوگل استفاده کنید.

بسته به نوع کسب و کار محلی، باید از اسکیما مناسب استفاده کنید. برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد این اسکیماها دریافت کنید، می‌توانید از schema.org کمک بگیرید.

7.وب‌سایت خود را با دایرکتوری‌های مربوطه ثبت کنید.

علاوه‌بر افزودن سایت خود به Google My Business، تعدادی دایرکتوری قابل اعتماد دیگری وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای فهرست کردن سایت خود و ارائه سیگنال‌های Google در مورد لوکیشن کسب و کار خود استفاده کنید.

8.کاربران را برای تعامل و بازدید از سایت خود تشویق کنید.

بررسی‌های معتبر و مکرر نقش مهمی در رتبه‌بندی سئو محلی دارد. به همین دلیل هم شما باید کاربران را تشویق کنید تا کسب و کار شما را در پلتفرم‌های مختلف بررسی کنند. سعی کنید به نظرات آن‌ها پاسخ دهید تا تعامل بیشتری با کاربران و مشتریان خود داشته باشید.

مثلا به مشتریان خود بگویید که در پلتفرم مورد علاقه خود در مورد شما نظر بدهند یا یک ایمیل برای آن‌ها ارسال کنید که به آن‌ها 5 درصد تخفیف در خرید بعدی را ضمانت کند.

9. دنبال دریافت لینک و یا تبلیغات از مطبوعات محلی باشید.

هر نوع اشاره یا بک لینکی که باعث شود در بین مردم منطقه معتبر شناخته شوید، کارساز خواهد بود. سعی کنید از سمت سایت‌های مورد اعتماد مردم که در لوکشین یا اطراف آن مشغول به کار هستند، لینک سالم دریافت کنید.

مثلا از مجلات آنلاین یا صفحات محلی بخواهید که به کسب و کار شما اشاره کنند یا به وب‌سایت شما بک لینک بدهند.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

رپورتاژ آگهی
اصول و قواعد لینک سازی و رپورتاژ
یکی از فاکتورهای بسیار مهم در سئو و بهینه سازی وب‌سایت، لینک سازی در رپورتاژ...
میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی
میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی و چگونگی تاثیر سئو در رشد تجارت آنلاین
یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین موضوعات مرتبط به بازاریابی دیجیتال، بهینه‌سازی سایت و نیاز به...
متخصص سئو کیست؟ بررسی کامل وظایف یک متخصص SEO
متخصص سئو (SEO)کیست و چه وظایفی دارد؟
متخصص سئو یا SEO specialist، با هدف بهینه‌سازی وب‌سایت‌های مختلف برای کسب رتبه‌بندی بهتر در...
در مورد الگوریتم مام گوگل بیشتر بدانید
الگوریتم مام (MUM) چیست و چه تاثیری روی سئو سایت دارد؟
درک نیازهای کاربر و همراهی با تحولات جامعه، همواره از اولویت‌های گوگل بوده است؛ شاید...
در مورد گوگل تگ منیجر بیشتر بدانید
گوگل تگ منیجر چیست؟ همه چیز در مورد Google Tag Manager
گوگل تگ منیجر یا GTM یک ابزار آنلاین برای آنالیز و رهگیری کدهای سایت شما...
همه چیز در مورد الگوریتم تازگی گوگل
الگوریتم تازگی گوگل، فیلتر اصلی تعیین ارزش زمانی محتوا
یکی از راه‌های موثر برای حفظ رتبه و بالا بردن کیفیت سئو وب‌سایت، به کار...

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو تکنیکال
  • سئو خارجی
  • سئو داخلی
  • سئو و بهینه سازی
نوشته‌های تازه
  • اصول و قواعد لینک سازی و رپورتاژ
  • کرال باجت چیست؟ آشنایی با بودجه خزش یا کرال باجت
  • میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی و چگونگی تاثیر سئو در رشد تجارت آنلاین
  • راهنمای حذف بک‌لینک اسپم و آموزش نحوه Disavow
  • جاوا اسکریپت در سئو : بررسی تاثیر جاوا اسکریپت در سئو

عضویت در خبرنامه ما

برای اطلاع از آخرین  اخبار و تخفیفات ما، فرم زیر را پر کنید 

دسترسی سریع
  • مشاوره حرفه ای سئو
  • آموزش سئو و بهینه سازی سایت
  • سئو سایت چیست؟
دسترسی سریع
  • مقالات سئو
  • خدمات سئو حرفه ای
  • کوچ سئو
پشتیبانی
  • کانال تلگرام
  • واتساپ
  • تلفن
Instagram Twitter Youtube

.Copyright © 2023 aminmohtava Inc. All rights reserved

ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید