• دوره های آموزشی
    • آموزش سئو
      • دوره جامع کوچینگ سئو
      • کوچینگ سئو کاربردی
      • ورود به دنیای سئو
  • خدمات سئو
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
منو
  • دوره های آموزشی
    • آموزش سئو
      • دوره جامع کوچینگ سئو
      • کوچینگ سئو کاربردی
      • ورود به دنیای سئو
  • خدمات سئو
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

بازگشت به فروشگاه
0 تومان سبد خرید
ورود / عضویت

صفر تا 100 تکنیک محتوای آسمان خراش | چگونه محتوای skyscraper حرفه ای بنویسیم؟

1401-07-03
ارسال شده توسط mohtava1
سئو و بهینه سازی
142 بازدید
صفر تا صد محتوای آسمان خراش

ایده‌ای که پشت تکنیک محتوای آسمان خراش وجود دارد، بسیار ساده است. وقتی شما روی یک محتوای جدید کار می‌کنید، هدف شما این است که آن را طولانی‌تر و آموزنده‌تر از هر محتوای دیگری که در وب پیدا می‌شود، ارائه دهید.

در این مقاله، تکنیک آسمان خراش یا Skyscraper و کاربرد آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد و درباره اینکه چگونه این تکنیک به ایجاد لینک کمک می‌کند، بحث خواهیم کرد. اگر کنجکاو هستید درباره آن بیشتر بدانید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

ما در مورد سئو مقالات به طور مفصل در مقاله‌ی ÷ صحبت کرده‌ایم. توصیه می‌کنیم حتما این مقاله را هم بررسی کنید تا به طور کلی در مورد مقالات سئو شده بیشتر بدانید.

تکنیک محتوای آسمان خراش چیست؟

محتوای آسمان خراش چیست؟

تکنیک محتوای آسمان خراش به درستی نامگذاری شده است، زیرا آسمان خراش‌ها بدون توجه به جایی که هستید در خط افق قابل ‌رؤیت هستند. هر چه ساختمان بلندتر باشد توجه بیشتری را به خود جلب می‌کند. در بسیاری از موارد، مردم بیشترین توجه را به بلندترین سازه دارند؛ حتی اگر اختلاف ارتفاع حداقل باشد. پس قطعا شما می‌خواهید محتوای شما آن آسمان خراش باشد.

اگر مقالات رقبای شما آسمان‌خراش‌ها هستند، باید مطمئن شوید که مقالات شما چند متر بیشتر از آن‌ها ارتفاع دارند. یک پست طولانی‌تر با ساختار بهتر، می‌تواند محتوای شما را معتبرتر نشان دهد. قطعا کاربران هم از مقاله‌ای که بدانند بهترین اطلاعات را ارائه می‌دهد، استفاده می‌کنند.

روند تکنیک آسمان خراش به این صورت است که به محتوای رقیب برای موضوعات یا کلمات کلیدی خاص نگاه کنید و سوالات زیر را از خود بپرسید:

برای بهبود ساختار محتوا چه کاری می‌توانم انجام بدهم؟

چه اطلاعاتی در مقالات رقبا وجود ندارد؟

آیا منابع رسانه‌ای وجود دارند که من استفاده کنم و رقبا از آن‌ها استفاده نمی‌کنند؟

در نهایت، هدف این تکنیک این است که به شما کمک کند محتوایی را منتشر کنید که جامع‌تر از هر محتوای دیگری در یک موضوع خاص باشد. وقتی شخصی درباره آن موضوع جستجو می‌کند، متوجه می‌شود که شما جامع ترین محتوای آنلاین را دارید.

چگونگی تاثیرگذاری تکنیک محتوای آسمان خراش

طبیعتا شما هنگام استفاده از موتور جستجو، همه نتایج را یک به یک بررسی نمی‌کنید. آمارها می‌گویند که شما فقط پنج نتیجه اول را می‌بینید مگر اینکه بخواهید تحقیقات بسیار گسترده‌ای انجام دهید. اکثر کاربران پس بررسی صفحات اول، صفحه یا پستی را که جامع ترین به نظر برسد برای خواندن انتخاب می‌کنند.

بسیار مهم است که برای نوشتن یک محتوای خوب تمام تلاشتان را انجام دهید. اما طول و قالب‌بندی نیز نقش مهمی در درک کاربر از اطلاعات ایفا می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که بیشتر بازدیدکنندگان آنلاین لزوما کل صفحات را مطالعه نمی‌کنند، بلکه به دنبال پاسخ سوالات خود در بخشهایی از محتوا هستند.

شما می‌توانید با استفاده از توزیع مناسب زیرعنوان این کار را برای کاربر راحت‌تر کنید. وقتی بازدیدکنندگان پست‌های شما را مرور می‌کنند، راحت‌تر می‌توانند محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند.

“هرچه بخش‌ها یا عنوان‌های فرعی پست‌های شما بیشتر باشد، برای بازدیدکنندگان جامع‌تر به نظر می‌رسند.”

 بیشتر بخوانید: مشاوره سئو

نحوه استفاده از تکنیک محتوای آسمان خراش برای لینک‌سازی

اگر می‌خواهید به درستی از تکنیک محتوای آسمان خراش برای لینک‌سازی استفاده کنید، باید برنامه‌ریزی کنید. قبل از شروع تولید محتوا، لازم است محتوای سایر وب‌سایت‌ها را بررسی کنید تا ببینید آنها در حال انجام چه کاری هستند. کارهایی که باید انجام دهید را در 5 مرحله برایتان آورده‌ایم:

مرحله 1: به دنبال بهترین محتوا برای یک کلمه کلیدی باشید

اما شناسایی بهترین محتوا فقط بررسی رتبه‌بندی SERP نیست! شما همچنین باید بدانید که کدام صفحات بیشترین بک‌لینک را دارند تا بتوانید قدرت را از آن‌ها بگیرید.

ابتدا باید موضوعی را که می‌خواهید برای آن محتوای آسمان خراش بسازید را مشخص کنید. جستجوی گوگل را انجام دهید و 5 صفحه اول را بررسی کنید؛ این سایت‌ها رقبای اصلی شما خواهند بود. پیش بروید و هر صفحه را در یک تب جدا باز کنید و بررسی کنید که کدام یک بهترین محتوا و ساختار صفحه را ارائه می‌دهند. به طور کلی این فرآیند یکی از تکنیک‌های کیورد ریسرچ است. برای مطالعه بیشتر در مورد تحقیق کلمه کلیدی، مقاله ” کیورد ریسرچ چیست؟” را مطالعه کنید.

“به خاطر داشته باشید که بسیاری از نتایج ممکن است به دلیل دامنه‌های معتبر، رتبه بالا در نتایج گوگل داشته باشند. ممکن است خود محتوا چندان خوب نباشد!”

هنگامی که بهترین و جامع‌ترین نتایج را شناسایی کردید، می‌توانید پروفایل‌های بک‌لینک آنها را بررسی کنید. ابزار بررسی بک‌لینک Ahrefs برای این کار عالی است و استفاده از آن رایگان است. با استفاده از این ابزار، می‌توانید در عرض چند ثانیه متوجه شوید که چند وب‌سایت به یک صفحه خاص لینک می‌دهند.

اغلب، سایت اول در SERP ها صفحه ای با بیشترین بک‌لینک نیست. ترجیحا شما از صفحاتی با بیشترین لینک به عنوان صفحه‌های مرجع استفاده کنید.

مرحله 2: محتوای صفحه مرجع را تجزیه و تحلیل کنید

هنگامی که صفحات مرجع را تعیین کردید، وقت آن است که نگاه دقیق‌تری به محتوای آن‌ها بیندازید. این بدان معناست که هر مقاله را بادقت بخوانید و ببینید چقدر جامع است.

ساده‌ترین راه برای ایجاد محتوای آسمان ‌خراش این است که بدانید رقبای شما چه اطلاعاتی را از قلم انداخته‌اند یا صفحات آن‌ها در چه جزئیاتی ضعف دارد. همین موارد برای شما حکم طبقات اضافی را دارند که آسمان خراش شما بلندتر از آن‌ها باشد.

اگر درمورد موضوع محتوا تخصص ندارید، ممکن است برای تعیین اینکه چه اطلاعاتی ارائه نشده است دچار مشکل شوید. یکی از راهکار خوب برای این مواقع، مقایسه برخی از پست‌های برتر با یکدیگر است. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از خدمات سئو و یا آموزش سئو امین محتوا به صفحهات مربوط مراجعه کنید.

مرحله 3: یک طرح کلی برای محتوای آسمان خراش خود ایجاد کنید

صفحات و پست‌های آسمان خراش طبق تعریف، محتوایی طولانی هستند. بهترین راهکار برای نوشتن این محتوا، ایجاد یک طرح کلی است. به این صورت که فهرستی از هر بخش و عنوان فرعی که می‌خواهید در مقاله بیاورید، تهیه کنید. این طرح در مسیر طولانی نوشتن محتوا به شما کمک می‌کند نکات کلیدی را در هر بخش به خاطر بسپارید.

طرح کلی شما باید شامل هر موضوعی باشد که رقبای شما در مقالات خود به آن پرداخته‌اند، به علاوه اطلاعات جدید. باید به جای بازنویسی مطالب، موضوعات را با کلمات خود توضیح دهید.

مرحله 4: شروع به نوشتن محتوای آسمان خراش کنید

این مرحله جایی است که در نهایت شروع به نوشتن محتوای خود می‌کنید. هنگام کار بر روی محتوای آسمان خراش سه نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

سعی کنید عناصر بصری بیشتری نسبت به رقبای خود اضافه کنید، مانند لیست‌ها، تصاویر، اینفوگرافیک‌ها، جداول و غیره.

اطمینان حاصل کنید که محتوای شما خواناتر و درک آن نسبت به محتوای رقبا راحت‌تر است.

از عناوین فرعی بیشتر استفاده کنید و عناوینی بنویسید که در مورد هر بخش به خوانندگان توضیح کافی ارائه دهد.

“ایجاد یک محتوای طولانی‌تر برای کنار زدن رقیب کافی نیست؛ بلکه پست‌های شما باید کاربرپسندتر و قابل فهم‌تر باشند . اگر بتوانید ترکیبی از عوامل را به درستی انجام دهید، تکنیک آسمان خراش جواب خواهد داد و به هدف خود خواهید رسید.”

مرحله 5: برای لینک‌سازی اقدام کنید

محتوای آسمان خراش لینک سازی قوی نیاز دارد

اینجاست که بخش لینک‌سازی تکنیک Skyscraper اتفاق می‌افتد. اگر محتوای شما بهتر از آن چیزی است که سایر وب‌سایت‌ها در حال حاضر به آن لینک داده‌اند، ممکن است بخواهند به مقاله شما لینک دهند.

اکنون این سؤال پیش می‌آید که چگونه فرصت‌های لینک گرفتن را پیدا کنیم؟ پاسخ در مرحله شماره یک نهفته است. استفاده از ابزار بررسی بک‌لینک Ahref! این ابزار نه‌تنها به شما نشان می‌دهد که کدام رقبا بیشترین لینک را دریافت می‌کنند، بلکه نشان می‌دهد که کدام صفحات این لینک‌ها را ارائه می دهند.

وب سایت‌هایی که به رقبای شما در محتوای آسمان خراش لینک داده‌اند را پیدا کنید، آن‌ها را در یک لیست یادداشت کنید و با آن‌ها ارتباط بگیرید. این فرآیند می‌تواند بسیار زمان‌بر باشد، زیرا باید اطلاعات تماس را پیدا کنید و برای هر صفحه به صورت جداگانه ایمیل بزنید.

بیشتر بدانید: تاثیر طول محتوا در سئو 

جمع‌بندی

هدف تکنیک محتوای آسمان خراش دو چیز است: شما می‌توانید بک‌لینک های جدید را با گرفتن آن‌ها از رقبا به دست آورید و شانس خود را برای گرفتن رتبه بالا در SERPها افزایش دهید. از آنجایی که شما محتوای عمیق‌تر و مفید نسبت به رقبای خود ایجاد می‌کنید، باید رتبه بالاتری کسب کنید.

اشتراک گذاری:
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

رپورتاژ آگهی
اصول و قواعد لینک سازی و رپورتاژ
یکی از فاکتورهای بسیار مهم در سئو و بهینه سازی وب‌سایت، لینک سازی در رپورتاژ...
میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی
میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی و چگونگی تاثیر سئو در رشد تجارت آنلاین
یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین موضوعات مرتبط به بازاریابی دیجیتال، بهینه‌سازی سایت و نیاز به...
متخصص سئو کیست؟ بررسی کامل وظایف یک متخصص SEO
متخصص سئو (SEO)کیست و چه وظایفی دارد؟
متخصص سئو یا SEO specialist، با هدف بهینه‌سازی وب‌سایت‌های مختلف برای کسب رتبه‌بندی بهتر در...
در مورد الگوریتم مام گوگل بیشتر بدانید
الگوریتم مام (MUM) چیست و چه تاثیری روی سئو سایت دارد؟
درک نیازهای کاربر و همراهی با تحولات جامعه، همواره از اولویت‌های گوگل بوده است؛ شاید...
در مورد گوگل تگ منیجر بیشتر بدانید
گوگل تگ منیجر چیست؟ همه چیز در مورد Google Tag Manager
گوگل تگ منیجر یا GTM یک ابزار آنلاین برای آنالیز و رهگیری کدهای سایت شما...
همه چیز در مورد الگوریتم تازگی گوگل
الگوریتم تازگی گوگل، فیلتر اصلی تعیین ارزش زمانی محتوا
یکی از راه‌های موثر برای حفظ رتبه و بالا بردن کیفیت سئو وب‌سایت، به کار...

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو تکنیکال
  • سئو خارجی
  • سئو داخلی
  • سئو و بهینه سازی
نوشته‌های تازه
  • اصول و قواعد لینک سازی و رپورتاژ
  • کرال باجت چیست؟ آشنایی با بودجه خزش یا کرال باجت
  • میزان اهمیت سئو در تجارت الکترونیکی و چگونگی تاثیر سئو در رشد تجارت آنلاین
  • راهنمای حذف بک‌لینک اسپم و آموزش نحوه Disavow
  • جاوا اسکریپت در سئو : بررسی تاثیر جاوا اسکریپت در سئو

عضویت در خبرنامه ما

برای اطلاع از آخرین  اخبار و تخفیفات ما، فرم زیر را پر کنید 

دسترسی سریع
  • مشاوره حرفه ای سئو
  • آموزش سئو و بهینه سازی سایت
  • سئو سایت چیست؟
دسترسی سریع
  • مقالات سئو
  • خدمات سئو حرفه ای
  • کوچ سئو
پشتیبانی
  • کانال تلگرام
  • واتساپ
  • تلفن
Instagram Twitter Youtube

.Copyright © 2023 aminmohtava Inc. All rights reserved

ورود
با شماره موبایل
آیا هنوز عضو نشده اید؟ اکنون ثبت نام کنید
بازنشانی رمزعبور
با شماره موبایل
ثبت نام
قبلا عضو شده اید؟ اکنون وارد شوید